PALMER & CO és a FENNTARTHATÓSÁG

PALMER & CO és a FENNTARTHATÓSÁG

A Champagne Palmer & Co számára fontos a környezete védelme, épp állapotának megőrzése.


A Palmer & Co egyike a nagyon kevés HQE (High Environmental Quality) tanúsítvánnyal rendelkező pincészeteknek Champagne-ban.

Ennek szellemében gondolták újra a márka több tételének arculatát, többe közt prestige tételük az AMAZONE is új külsőt kapott.

Cimkéje és csomagolása teljesen újrahasznosított anyagból készült, a szőlőterülteket pedig a legnagyobb odafigyeléssel gondozták, a környezet 100%-os megóvása mellett. 

Az AMAZONE DE PALMER egyedi stílusa, a Montagne de Reims legjobb termőhelyeinek exkluzív kiválasztása, a lassú seprőn való érlelés, a kézi pincékben történő riddling és a palack gyönyörű ovális formája révén az AMAZONE DE PALMER egy igazán kivételes pezsgő.

A Trépail-ból és Villers-Marmery-ből származó friss, koncentrált chardonnay-ket Mailly-ból és Verzenay-ból származó robusztus, kifinomult pinot noir-okkal keverik, hogy egy mennyei, gazdag párosítás szülessen. Ahhoz, hogy ilyen bőséges és tiszta karakterű bort kapjunk, tíz évig érleljük krétás pincéink hűvös árnyékában, hogy a természet bőséges adományait abszolút tökéletességre desztilláljuk.

Illatában sárga és egzotikus gyümölcsök (sült ananász), fűszerek (fahéj, szerecsendió) és aszalt gyümölcsök, majd kandírozott héj, pörkölt mogyoró és briós. Ízében komplex, gazdag és intenzív, figyelemre méltó frissességgel.

Vissza a blogba